Категории

Craft O'Clock CC-OS 6'x12' - Our Story

1,80 лв

Craft O'Clock CC-OS 6'x12' - Our Story

 

Съдържа : 1 комплект

Количество :

- 1 двулицев лист

- 1 еднолицев лист

Име : Our Story

Формат лента : 6'x12'

Размер лента : 15.2 х 30.5 см.

Грамаж : 250 гр./м2

Вид картон : двулицев и еднолицев

Модел : CC-OS

Количка  

продукт (празна)
Количка