Категории

Tonic Studios 3965e Precision Trimmer - Spare Scoring Blade

Намалена цена!

13,33 лв

12,00 лв

 

Tonic Studios 3965e Precision Trimmer - Spare Scoring Blade

 

Резервно ножче за биговане на тример :

Tonic Studios 3961e - Precision Trimmer

 

Съдържа : 1 ножче за биговане

Име : Spare Scoring Blade

Модел : 3965e

Баркод : 841079139655

Количка  

продукт (празна)
Количка