Категории

Paper Heaven PHZDFSET 6'x6' - Woman In Gold Flowers

12,00 лв

Paper Heaven PHZDFSET 6'x6' - Woman In Gold Flowers

 

Съдържа : 1 комплект

Количество : 24 листа / 16 дизайна

- 8 двустранни листа по 3 листа от всеки модел

БОНУС : Допълнителен лист на гърба на корицата!

Име : Woman In Gold Flowers

Формат : 6'x6'

Размер : 15.2 х 15.2 см.

Грамаж : 250 гр./м2

Вид : двулицев

Модел : PHZDFSET

Баркод : 5903771891912

Количка  

продукт (празна)
Количка