Категории

 

Общи условия


Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между Ахава ООД (наричан по-долу uau.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн uau.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на uau.bg (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия". 

Ахава ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България,

със седалище и адрес на управление:

гр.Варна, жк.‘Възраждане‘ 55/2/66

ЕИК : 103751163

Регистрация по ЗДДС: BG103751163

 

БАНКОВА ИНФОРМАЦИЯ

Банка : Първа Инвестиционна Банка АД

Получател : Ахава ООД

IBAN : BG20FINV91501015489468

SWIFT (BIC) : FINVBGSF

ТЪРГОВСКИ МАРКИ

Търговските марки, използвани в сайта, са притежание на техните собственици.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които uau.bg получава при регистрацията и финализиране на поръчката, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите - приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин по електронна поща, изпращане на кратки SMS съобщения с информация за статус на поръчки и промоции, както и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Uau.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. 
Отказ от получаване на информационни бюлетини по електронна поща, както и отказ от получаване на кратки информационни SMS съобщения можете да заявите по всяко време на e-mail: info@uau.bg или като се обадите в работно време на телефон: +359 (0) 89 999 3988
При направена поръчка в сайта, uau.bg предоставя името, адреса и телефона на потребителя на куриерска фирма СПИДИ АД, които са им необходими за извършване на доставката. 
Uau.bg не носи отговорност за лични данни, събрани и разпространени от куриерски фирми. 
Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, интернет етиката, правилата на морала, добрите бизнес практики и нрави.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в uau.bg стоки, е необходимо първо да се регистрирате. 
При регистрацията трябва да въведете валиден e-mail, парола и да се съгласите с настоящите “Общи условия”. С отбелязване в полето /Съгласявам се с "Общите условия"/, клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

 

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

При финализиране на Вашата поръчка:
- Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени.

- Вие можете да въведете Вашите имена, телефон и адрес за доставка. 
- Вие избирате начинa на доставка и начина на плащане. 
- След финализиране на поръчката на посочения от Вас e-mail ще получите потвърждение.

 

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира, като сбор от цените на поръчаните продукти и от нея се извадят отсъпките (ако има такива). Всички цени са крайни, в български лева с включено ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. Uau.bg има правото да променя цените обявени в уеб сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените uau.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя но се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок. 
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод. 
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка. 
4. Липса на телефон за контакт с потребителя. 
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. 
2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от uau.bg банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера. 
ВАЖНО!: Куриерската фирма няма право да ви начислява допълнителни суми и такси за транспорт или наложен платеж. Всички разходи по транспорта са уреденеи межу uau.bg и куриерската фирма и са включени в поръчката ви.

 

СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ ПРОДУКТИТЕ В ПОРЪЧКАТА

Всички продукти в поръчката са собственост на uau.bg до момента, в който потребителят приеме поръчката си от куриер или я е вземе от магазина ни. След получаване на поръчката потребителя става собственик на продуктите.

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят може да откаже поръчка по всяко време преди да е получил собственост върху продукти в поръчката, като не дължи нищо на uau.bg.
Uau.bg се задължава да върне цялата сума заплатена от потребителя (ако тя е била предварително платена), като приспадне сумата за куриерки разходи в случаите когато поръчката е била вече изпратена по куриер.

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Потребителят има право да върне закупената от него стока за собствена сметка в рамките на 14 дни от датата на закупуването й (датата на доставка). За целта стоките трябва да са в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
При връщане на стоки потребителят е длъжен да предостави всички документи удостоверяващи покупката.
Ахава ООД се задължава да върне заплатената от потребигеля за всички върнати стоки сума при условие, че стоките отговарят на вида и условията за връщане посочени по-горе.

 

РЕКЛАМАЦИИ

Uau.bg приема рекламация на стоки до 24 часа от получаването им или в гаранционния срок за тези, с изрично описан в uau.bg гаранционен срок.
Рекламации се приемат само на имейл, телефн или в магазина на Ахава ООД при предоставяне на следната информация и копия на документи:
- Имена, телефон и имейл на потребителя
- информация за закупената стока: име на стоката по стокова разписака или фактура, код на продукта и количество
- копие на касова бележка, стокова разписка или фактура
- номер и дата на поръчката
- подробно описани на проблема придружено със снимка

 

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ/ВРЪЩАНЕ НА СУМИ

- При постъпило плащане с наложен платеж или по банка uau.bg избира един от изброените начини за плащане /в брой, паричен запис или по банка/, като възстановява/връща сумата в срок от 30 дни от датата на възникване на основанието за възстановяване/връщане на сумата.

 

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес. 

Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на потребителите. Uau.bg не носи отговорност, ако потребителят не е прочел настоящите условия.

При използване услугите на uau.bg потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия.


Количка  

продукт (празна)
Количка